Roltec Vision

Roltec Vision elektrische rolstoel 1
Roltec Vision elektrische rolstoel 2 Roltec Vision elektrische rolstoel 3 Roltec Vision elektrische rolstoel 4

DownloadsVideo's

Nog niet beschikbaar...
Elektrische rolstoelen overzicht

Omschrijving

De Roltec Vision is een achterwiel aangedreven elektrische rolstoel. De maximale snelheid van deze stoel is 13 km/u met een actieradius van 55 km.

 

Het perfecte spelingsvrije hoog/laag systeem vergrendelt in elke stand. De kantelverstelling kan zowel achter- als voorover. Extra mogelijk van deze stoel is het sta-op en ligsysteem.

 

De zeer lage zithoogte van 37 cm geeft voordelen bij overschuiven, aan tafel en bureau zitten, en maakt het zelfstandig besturen van een auto mogelijk. Roltec heeft een uniek autolock systeem waarmee de rolstoel op vier punten elektrisch wordt vergrendeld.

 

Deze Vision is ook leverbaar in een Heavy Duty uitvoering, belastbaar tot 200 kg. De maximale snelheid is dan 9 km/u. Uiteraard zijn alle individuele aanpassingen mogelijk op de Roltec Vision. Deze elektrische rolstoel is leverbaar in diverse kleuren.


Roltec Vision proefrit aanvragen

Wilt u deze elektrische rolstoel eens uitproberen, dat kan uiteraard. Bij u thuis, in onze showroom, maar beter nog tijdens de hockey training of competitie. Wij zijn regelmatig aanwezig. 

 

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij snel contact op om een proefrit te gaan verzorgen. Tot dan!

 

De velden met een * zijn verplicht

 

PS: Uw gegevens zijn veilig bij ons. Wij zijn ook gesteld op privacy.