Roltec Viper

Roltec Viper elektrische rolstoel 1
Roltec Viper elektrische rolstoel 2 Roltec Viper elektrische rolstoel 3 Roltec Viper elektrische rolstoel 4

DownloadsVideo's

Elektrische rolstoelen overzicht

Omschrijving

De Roltec Viper is een voorwielaangedreven elektrische rolstoel met instelbare vering. De maximale snelheid van deze rolstoel is 13 km/u met een actieradius van 55 km.

 

Het perfecte spelingsvrije hoog/laag systeem vergrendelt in elke stand. De kantelverstelling kan zowel achter- als voorover. Extra mogelijkheden van deze elektrische rolstoel is het sta-op en ligsysteem. Het Real motion systeem zorgt voor een perfect rijgedrag, rechtuit is ook echt rechtuit, ook bij hellende vlakken.

 

Een zeer lage zithoogte van 37 cm geeft voordelen bij overschuiven en past onder tafels cq werkplekken. Ook maakt deze lage zithoogte zelfstandig besturen van een auto mogelijk. Roltec heeft een uniek autolock systeem waarmee de rolstoel op vier punten elektrisch wordt vergrendeld

 

Alle individuele aanpassingen zijn mogelijk op de Roltec Viper. Deze elektrische rolstoel is leverbaar in diverse kleuren.


Roltec Viper proefrit aanvragen

Wilt u deze elektrische rolstoel eens uitproberen, dat kan uiteraard. Bij u thuis, in onze showroom, maar beter nog tijdens de hockey training of competitie. Wij zijn regelmatig aanwezig. 

 

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij snel contact op om een proefrit te gaan verzorgen. Tot dan!

 

De velden met een * zijn verplicht

 

PS: Uw gegevens zijn veilig bij ons. Wij zijn ook gesteld op privacy.