Quantum Q4

Quantum Q4 elektrische rolstoel 1
Quantum Q4 elektrische rolstoel 2 Quantum Q4 elektrische rolstoel 3 Quantum Q4 elektrische rolstoel 4

DownloadsVideo's

Nog niet beschikbaar...
Elektrische rolstoelen overzicht

Omschrijving

De Quantum Q4 is een bijzondere elektrische binnen - buitenrolstoel. Voor gebruik in en om het huis is deze stoel werkelijk ideaal. De accu's bieden een bereik van 25km. Dus even verder dan alleen de straat is geen probleem.

 

Maar juist in huis, waar u de meeste tijd bent en alles wilt doen, biedt deze stoel u alle mogelijkheden. Krap om de as draaien, in de keuken of in de hal, even omhoog om iets te pakken, even rusten in de Q4, zonder juist weer die transfer te moeten doen naar bed, dat maakt het allemaal wat gemakkelijker. Onder tafel kunnen rijden, Goed zitten op de zelf gekozen zitting en rugleuning, en indien nodig, een speciale joystick, connectie met telefoon, deuropeners, noem maar op.

 

Maar kunt u deze Q4 aanvragen bij uw dealer? 

 

Ja, de Quantum Q4 is in de basis zo geprijst dat elke dealer deze stoel wil en kan inzetten. Ook heeft U een mogelijkheid de stoel zelf aan te schaffen via een PGB. U kunt ons bellen of mailen voor informatie, wij kunnen u helpen met een passing bij u thuis.

 

 


Quantum Q4 proefrit aanvragen

Wilt u deze elektrische rolstoel eens uitproberen, dat kan uiteraard. Bij u thuis, in onze showroom, maar beter nog tijdens de hockey training of competitie. Wij zijn regelmatig aanwezig. 

 

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij snel contact op om een proefrit te gaan verzorgen. Tot dan!

 

De velden met een * zijn verplicht

 

PS: Uw gegevens zijn veilig bij ons. Wij zijn ook gesteld op privacy.