Over ons

Commandeur Revalidatie Techniek  is een jong dynamisch bedrijf dat in 2004 is opgestart met de verkoop van drie modellen elektrische rolstoelen van Otto Bock. In 2005 werd de eerste elektrische sportrolstoel, de B600 sport, ontwikkeld.

Inmiddels heeft Otto Bock zo'n 10 modellen.

 

in 2008 zijn we begonnen met Pride Mobility elektrische rolstoelen, een grote fabrikant uit de VS. Met de Quantum serie biedt het merk op dit moment een brede range aan elektrische rolstoelen.

 

In 2013 hebben we kennis gemaakt met Neatech, een Italiaanse fabrikant, die een bijzonder snelle en wendbare alluminium sportrolstoel in zijn programma heeft, de Extreme. Hier hebben we inmiddels een Nederlands alternatief voor, de Warrior.

 

In 2014 zijn we met Roltec uit Denemarken het importeurschap aangegaan. Een kleine fabrikant met drie modellen, waarvan de middenwiel aangedreven rolstoel bijzonder innovatief is met ongekende eigenschappen. Tevens geschikt in combinatie met autorijden en vergrendelen.

 

Vanaf 2015 doen wij de distributie van Stealth Products. Stealth Products is een Amerikaans bedrijf wat lichaam-ondersteunende producten maakt voor montage op rolstoelen. Ook hebben zij op dit moment met de i-Drive het meest moderne hoofdbesturingssysteem.

 

Vanaf 2017 vertegenwoordigen wij een nieuwe Nederlandse fabrikant, Scout Mobility. Een fabrikant met heel veel ervaring en mooie producten, te weten de X10 lijn. De rolstoelen zijn te verkrijgen in voorwiel, middenwiel en achterwiel aandrijving. Ook bestaat er een speciale smalle uitvoering, van slechts 53 (!) cm breed. Vanaf juni 2018 hebben we een nieuwe elektrische sportrolstoel, de Warrior. 

 

 

Team Commandeur Revalidatie Techniek

 

Hulp bij uw PGB aanvraag

Het aanvragen van een Persoons Gebonden Budget (PGB) voor uw elektrische rolstoel is per 1 januari 2015 veranderd. Download PGB aanvraag

 (PDF), waarin wij de regels voor u duidelijk op een rijtje hebben gezet.

 


Een PGB aanvraag heeft vele valkuilen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Vraag daarom ons speciale stappenplan aan Stapsgewijs naar een succesvolle PGB aanvraag.


 

Nieuws

 • Supportbeurs 2018

  Supportbeurs 2018
  Commandeur Revalidatie Techniek staat ook in 2018 weer op de supportbeurs.   
 • In Control

  In Control
  Kinderen hebben snel hun elektrische rolstoel onder controle, maar heeft u controle over de keuze van hun elektrische rolstoel?
 • Supportbeurs 2016

  Supportbeurs 2016
  Ook dit jaar verwelkomen we u graag op de Supportbeurs 2016.