Nieuws

Jazzy kids, een elektrische rolstoel voor kinderen vanaf 3 jaar

Jazzy kids, een elektrische rolstoel voor kinderen vanaf 3 jaar

Nieuw! Nieuw! Nieuw! Dat is deze elektrische kinder rolstoel. Zo snel mogelijk zelfstandig rijden, belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Daar is deze Jazzy kids, elektrische kinderrolstoel voor bedoeld. Het onderstel is demonteerbaar, de zitopbouw is een meegroeibaar zitsysteem. In de praktijk betekent dat ouders deze elektrische rolstoel in de kofferbak van de auto mee kunnen nemen. Door de compactheid ( 58cm breed en 80cm lang) kan gewoon in de huiskamer gereden worden, en door de leuke uitstraling wordt de drempel, dat je kind in een elektrische rolstoel gaat rijden,voor de ouders  nog iets verlaagd.

Kortom, de perfecte elektrische startersstoel voor de kleintjes!

 

De afgebeeldde kantelverstelling is een optie. Het is mogelijk het kinderzitje heel laag te monteren of juist hoger op tafelhoogte, zoals op de foto.

 

 

Hulp bij uw PGB aanvraag

Het aanvragen van een Persoons Gebonden Budget (PGB) voor uw elektrische rolstoel is per 1 januari 2015 veranderd. Download PGB aanvraag

 (PDF), waarin wij de regels voor u duidelijk op een rijtje hebben gezet.

 


Een PGB aanvraag heeft vele valkuilen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Vraag daarom ons speciale stappenplan aan Stapsgewijs naar een succesvolle PGB aanvraag.


 

Nieuws

 • Supportbeurs 2018

  Supportbeurs 2018
  Commandeur Revalidatie Techniek staat ook in 2018 weer op de supportbeurs.   
 • In Control

  In Control
  Kinderen hebben snel hun elektrische rolstoel onder controle, maar heeft u controle over de keuze van hun elektrische rolstoel?
 • Supportbeurs 2016

  Supportbeurs 2016
  Ook dit jaar verwelkomen we u graag op de Supportbeurs 2016.